Tant kur

KURER

Tant grön kur 105 min

En djup rengörande kur som ökar cirkulationen och ger huden näring bra mot celluliter. Kuren börjar med kroppspeeling. Därefter sperulina-alginpackning medan du njuter av inpackningen ges en anskitsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage. Kuren fortsätter med en helkroppsmassage. Kuren av slutas med ett fotbad. 

Pris 1399:-Tant brun kur 105 min

En välgörande kur för stela leder, trötta och ömma muskler. Kuren börjar med lerinpackning och en ansiktskur, därefter helkroppspamassage med en mineralrik kräm som återfuktar och återställer huden samt är bra för ömmande muskler och leder. Kuren avslutas med ett fotbad.

Pris 1399:-Tant gredelin kur 105 min

En underbar, avslappnande och lugnande kur för kropp och sinne. Kuren börjar med en kroppspeeling och fortsätter med inpackning i ekologiska aromaoljor och ansiktskur. Kuren forsätter med en helkroppspamassage.  Kuren avslutas med ett fotbad.

Pris 1399:-Tant blå kur 105 min

En kur som ger en känsla av förnyelse, ger en mjukare och finare hy. Kuren börjar med en kroppsskrubb, fortsätter med en helkroppsmassage med en mineral rik kräm och en aromaolja. Därefter en ansiktskur och hårbåttenmassage. Kuren avslutas med ett fotbad.

Pris 1399:-


Farbror blå kur 105 min

En kur speciellt framtagen för att passa män. Kuren inleds med bastubad, därefter  kroppsskrubb och helkroppspamassage där vi använder en mineralrik kräm, som avslutas med en ansikts- och hårbottenmassage. Kuren avslutas med ett fotbad 

Pris 1399:- Gentlemans kur 90 min  

En bra behandling för ömma, trötta muskler och torr hy. Kuren börjar med en grov saltpeeling. Därefter en massage med mineralrik kräm och aromaolja.

Pris 899kr