Fest/Dico kvällar

Pubfest & Dsico

En temafest efter årtionde är alltid kul –  Med musik och mat från årtiondet personalen och gästerna i tidsenlig klädsel är temat klart. 

Datum 

Lördag 25/2 80-tals disco

Entré 100kr

Förköp krävs begränsat med platser.

Biljetter köps lättast via mail sofie@spaforhjo.se eller i receptionen.


Tänk Susan Lanefelt, Madonna, Miami Vice och Varuhuset när du ska hitta klädsel till 80-talsfesten.

Färgglada träningskläder var helt rätt och benvärmare, pannband och färgstarka  accessoarer var  80-talsmodet.

Med ett par tights, en stor kavaj eller en jeansjacka – båda självklart med uppvikta ärmar, tubsockor i pumps, mintgrön ögonskugga, tupperat hår och massvis med plastsmycken hamnar du direkt i 80-talet! Killarna tupperar också håret, och stoppade in byxorna i tubsockor.


Lördag den 25/3 70-tals disco

Entré 100kr

Förköp krävs begränsat med platser

Biljetter köps lättast via mail sofie@spaforhjo.se eller i receptionen.


70-talet var ett magiskt årtionde. Det var då tjejerna hade stora glasögon, håret var långt, byxorna var utsvängda och männen lät mustaschen växa. Folk gick i färgglada kläder med olika mönster, de utsvängda byxorna var på och alla lyssnade på Abba, David Bowie, Bee Gees och Led Zeppelin – ett årtionde som många säkert skulle vilja tillbaka tiden för att få uppleva! Vill du också rocka loss på dansgolvet som John Travolta?


Boka en biljet och sätt igång ABBA-spellistan på högsta volym och börja redan nu att träna på dansstegen inför festen, det här kommer bli en kväll att minnas för alltid!


Lördag den 29/4 Country tema


Lördag 27/5 50-60-tals tema