Provningar

Välkommen till Jockes Under-Bar som ligger inne på Spa for Hjo!

På ett lättsamt och inbjudande sätt går vår sommelier igenom dryckens historia, tillverkning och typer. En diskussion kring mat och dryck i kombination med skratt och alvar i en underbar miljö.

Vi  erbjuda följande provningar som Champange, Vin, Whisky och Öl  

Champagneprovning!

Följ med på en festlig champagneprovning på Spa for Hjo!29/10 kl: 18.00


Kom med vänner och njut av några vardags champagner tillsammans med dina vänner. Det är ett ypperligt tillfälle att umgås, samtidigt som ni lär er något nytt och spännande!

Champagne är en dryck som kanske mest är synonymt med fest, glamour, flärd och lyx. Samtidigt är det en dryck som många vet väldigt lite om.


Mikael Hjalmers leder er genom bubblornas värd och historia av smak, doft, platser m.m

Pris 599kr per person eller 999kr om ni bokar för två.


Whiskyprovning!

Du får under kväll uppleva whiskyns underbara värld


1/10 kl: 17.00


Du får under kväll uppleva whiskyns underbara värld och uppleva den mångfald som denna njutningsbara dryck bjuder på. Whisky varierar väldigt mycket i smak beroende på dess ursprung och tillverkningsmetod. Du kommer under ledning av Tommy Geidenmark prova dig fram i whiskydjungeln för att reda ut vanliga begrepp som förekommer när man talar om whisky i kobination med bland annat ost och chokld.

En upplevelse för den som verkligen vill lära känna whiskyns intressanta värld!Pris 599kr per person eller 999kr om ni bokar för två.Vinprovning!

Du får smaka vinet tillsammans med ost.


Mikael Hjalmers gajdar genom kväll där vi varvar typiska ostviner med andra viner, så att du får lära dig vad som passar bäst till ostbrickan.

 Pris 599kr per person eller 999kr om ni bokar för två.


 Boka på 0733655504 eller via mail till sofie@spaforhjo.se


Förbokning krävs och är bindande.


Varmt välkomna!