Spadag

Spadag

Entré 150kr/per vuxen

Barn 4-12 år 50kr/per barn (ingår ej badrock & handduk)

Bran 0-3år 0kr (ingår ej badrock & handduk)

Boka din plats direkt nedan: 

Morgondopp
Förmiddagsnjutning. Starta dagen med frukost i caféet Jockes Under-Bar. Njut av vår pool och bastu under förmiddagen. Välj till sparitualen, med ett självspakit med produkter från Maria Åkerberg. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Kan bokas alla dagar i mån av plats.  Måste förbokas.


Pris  299:- (med ritualen 549:-)
Lunchdopp

Lunchnjutning. Ta en pause med lunch i caféet Jockes Under-Bar. Njut sedan av vår pool och bastu efter lunchen. Välj till sparitualen, med ett självspakit med produkter från Maria Åkerberg. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Kan bokas alla dagar i mån av plats.  Måste förbokas.


Pris 299kr (med ritualen 549:-)


Aftondopp

Eftermiddagslyx. Eftermiddagsfika vid ankomst och ni njuter av vår pool, och bastu under eftermiddagen. Här kan ni även utföra basturitalen, med ett självspakit med produkter från Maria Åkerberg. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Kan bokas alla dagar i mån av plats.  Måste förbokas.


Pris  299:- (med ritualen 549:-)

Sparitual

 Köpa till en sparitual med underbara spa-produkter från Maria Åkrberg. Produkterna utgör basen för sparitualen som du utför på egen hand. I detta produktkit ingår rengöring för ansiktet, ansiktspeelin, ansiktsmask, hair & body shampoo, bodyscrub, hair conditioner och bodylotion i en fin organsapåse.


Pris 239:- (med entre 389:-)