Café & Bistro


Varmt välkomna till en undangömd oas i Hjo där du kan varva ner och umgås i en avslappnad miljö. Bistron och Spacaféet bär min mans namn. Jag har valt att ge vårt spacafé namnet efter min man för att hedra honom (han gick tyvärr hastigt bort den 19/9 2017). Det är han som har skapat denna del av Spa For Hjo. Slappna av i lugn och ro i lugna rummet, njut av en utsökt smoothie, eller varför inte med kaffe och kaka? Vi serverar även frukost, lunch, fika och mellanmål som ger dig energi före och efter din träning.


Kombiner spa och något att äta

Ni förboka 2 dagar innan ni vill komma, allt för att vi vill bidra med minskad matsvinn och miljöpoverkan.

0733655504 

sofie@spaforhjo.se

Frukost


Njut av vår fantastiska  frukost bricka. 


Det finns laktos-, gluten- och mjölkfria alternativ. Dessutom även VEGANSKA alternativ!


 Bokas i förväg!


Frukostbricka 89kr per person.

FikaNi har möjligthet att köpa fika hos oss. 


Koppla av med en kopp kaffe i lugna rummet eller varför inte i relaxen efter en härlig simtur? 


Önskas det fika 

- hör av er till oss så ordnar vi det!


Bistron
Ni har möjligthet att köpa lunch och middag hos oss. 


Koppla av  i lugna rummet eller  i relaxen efter en härlig simtur eller träning. Önskas det lunch eller middag

- hör av er till oss så ordnar vi det!


Gå in på menyn och se vad som finns.

Bara äta och fika inget bad går lika bra

FRUKOST/FIKA I KOMBIATION MED INTRÄDE TILL BADET?


Självklart går det bra! Ta med dig frukosten/fika in till relaxen och njut.


Vem var Jocke?

Han var min (Sofie Danehammar) man i 22 år och pappa till två underbara barn. Han var en oerhört godhjärtad och omtänksam person, en bra ledare som alltid hade verktygen för att hitta rätt i livet. Han kunde också vara bestämd och rak i sina ord, därför älskad av många vänner bland annat arbetskamrater på Volvo Cars, bröder från W6 loggen och föreningar m.f.


Han var och har varit engagerad i många föreningar som inom Whisky och öl, sport som ishockey, dykning, cykel, westernridning, golf, badminton m.f. Han hade stor kärlek till djur och naturen vandrade och cyklade mycket i natur och mark, har varit upp på bland annat Kebnekajses topp och dykt djupt ner i sjöar och hav. Inom musik var han stor allätare favoriterna var Depeche Mode, Imperiet, Rock och Country.


Jocke älskade att laga mat och baka, inget bättre att komma hem till nybakade bullar eller lukten av hans underbara whiskysås och ugnsstekt oxfilé och hemmagjord passionsglass eller cheesecake. En man med stort hjärta och han sa alltid när det var jobbigt fortsätt simma du är starkare än du tror och du kan mer än du vågar och när något gick bra så sa han underbart, där av JOCKES UNDER-BAR 💕