Gravida

Gravidbehandlingar

Relaxing mama 90min

En underbar behandling för den stressade själen, ömma kroppen eller för dig som önskar total avkoppling. Behandlinen inleds med en hel kroppsmassage. Efter helkroppsmassage får du ett rogivande fotbad.


Pris: 1250:-

Lovely mama 60min

Lovely mama är en behandling som fokuserar på det du och din kropp behöver som bäst just under gravideteten. Den inleds med en uppfriskande miniansiktsbehandling som renar och återger huden dess balans. Sedan en mjuk och avslappnade dekolletage och ansiktsmassage. Fötterna och ben får en behandling med extra fokus på muskelspänningar och cirkulationsbesvär som kan uppstå under gravideteten. En underbar behandling för dig som är gravid.


Pris: 750:-

Happy mama 45min

Unna dig en avkopplande behandling där din rygg och nacke får extra omvårdnad. Behandlingen inleds med en välgörande skrubb som avlägsnar gamla hudceller och som motverkar små kvisslor som man ofta uppträder på ryggen i samband med gravidetet. Där efter blir du inpackad i en lugnande och återfuktande inpackning på ryggen, för att sedan få en avkopplande rygg- och nackmassage.

Det är du värd!


650:-

unsplash