Spabehandlingar

Spabehandlingar

Hur kroppen mår avspeglar sig ofta i huden.

Att sköta om huden är viktigt för ett bra immunförsvar, hälsosam hud och skönhet. Huden är kroppens största organ och kallas ofta kroppens tredje ”lunga”. Huden har många funktioner, den viktigaste är att vara ett skydd mot bakterier, kyla, och slag från utsidan.


Topp till tå skrubb 45min

FÖR KROPP OCH ANSIKTE: Förnya din hud med enzympeelin. Skrubba bort kroppens torra hudceller på kroppen och ansikte sedan återfuktar vi med en mjukgörande kräm med aromatiska oljor. En skön behandling från topp-till-tå för ditt välbefinnande.


600:-

Lerinpackning 60min

Helkroppsinpackning med ungersk Moor Mud lera som ökar hudens fuktighet och mjukar upp stela muskler och leder. Inkl. ansiktsrengöring, ansiktsmask, ansiktsmassage.


850:-

Alginpackning 60min

En utrensande helkroppsinpackning som ger huden näring och fin lyster. Medan du njuter av inpackningen ges en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.


850:-

Aromainpackning 60min

En varm och rogivande behandling. Behandlingen börjar med en djuprengörande kroppspeeling. Därefter appliceras en varm blandning av mineralrik kräm och aromaolja. Behandlingen inkluderar även en ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage.


850:-

I Love Hjo kur 90min

Ni börjar med att en hot stone massage, ansiktsrengöring med peeling, massage, mask samt avslutande dagkräm. Under tiden masken verkar, får ni en ljuvlig handmassage. Därefter får ni sätta fötterna i ett Lyxigt fotbad och njuter av en kopp te.


1700:-

Tant grön kur 90 min

En djup rengörande kur som ökar cirkulationen och ger huden näring bra mot celluliter. Kuren börjar med kroppspeeling. Därefter sperulina-alginpackning medan du njuter av inpackningen ges en anskitsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage. Kuren fortsätter med en helkroppsmassage.


1700:-

Tant brun kur 90 min

En välgörande kur för stela leder, trötta och ömma muskler. Kuren börjar med lerinpackning och en ansiktskur, därefter helkroppspamassage med en mineralrik kräm som återfuktar och återställer huden samt är bra för ömmande muskler och leder.


1700:-

Tant gredelin kur 90 min

En underbar, avslappnande och lugnande kur för kropp och sinne. Kuren börjar med en kroppspeeling och fortsätter med inpackning i ekologiska aromaoljor och ansiktskur. Kuren forsätter med en helkroppspamassage. 


1700:-

Farbror Blå 90 min

En kur som ger en känsla av förnyelse, ger en mjukare och finare hy. Kuren börjar med en kroppsskrubb, fortsätter med en helkroppsmassage med en mineral rik kräm och en aromaolja. Därefter en ansiktskur och hårbåttenmassage. 


1700:-

Gentlemans kur 90min

En bra behandling för ömma, trötta muskler och torr hy. Kuren börjar med en grov saltpeeling. Därefter en massage med mineralrik kräm och aromaolja.


1250:-